UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 16 august 2010

Lupul paznic la oi

Lupul paznic la oi


MONICA IACOB RIDZI

Vă mai amintiţi de această doamnă care, din poziţia de Ministru al Tineretului în Guvernul BOC şi de Preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL, a acordat cu mână largă şi în mod ilegal 600.000 de euro din banii publici unor firme de casă ale PDL şi a plătit 75.000 de euro pe o scenă de spectacol care, în realitate, valora de zeci de ori mai puţin?

Deputatul Daniel BUDA, preşedintele comisiei juridice din Camera Deputaţilor şi preşedintele PDL Cluj, omul de încredere al lui Emil BOC, blochează (în comisie) de mai bine de un an de zile cercetările în dosarul de corupţie al colegei sale de partid, Monica Iacob Ridzi, deputat PDL, acuzată de fapte grave: abuz în serviciu, fals intelectual, ştergerea urmelor ilegalităţilor.

Acesta este unul din motivele pentru care justiţia din România a ajuns să fie arătată cu degetul de către Comisia Europeană.

Salariile scad, impozitele şi taxele cresc, românii o duc din ce în ce mai greu, dar apropiaţii lui Traian Băsescu fură în continuare fără jenă, pentru că oameni ca Daniel BUDA, trimişi de noi, clujenii, în Parlament, îi protejează de lege.

Organizaţia de Tineret a PNL Cluj-Napoca, i-a solicitat domnului Daniel BUDA să deblocheze dosarul Ridzi, astfel încât adevărul să iasă la lumină.

Cere-i şi TU deputatului clujean Daniel BUDA să renunţe la calitatea de apărător al corupţilor din Parlament şi să dea avizul pentru începerea urmăririi penale în dosarul fostului Ministru al Tineretului. Monica Iacob Ridzi trebuie să răspundă pentru faptele sale, pentru că toţi suntem egali în faţa legii.

Spune-i părerea ta domnului deputat:

- Pe e-mail daniel.buda@cdep.ro sau danbcj@yahoo.com .
- La adresa: Cluj-Napoca, Bd. Eroilor, nr 2.
- Pe telefon: 0264.595659 Mobil:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„VREM ALTFEL” - acţiune de protest demarată de organizaţia de tineret a PNL CLUJ

COMUNICAT TNL CLUJ
Deputatul Daniel Buda încurajează hoţii


Deputatul Daniel BUDA, Preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor şi preşedintele PDL Cluj, omul de încredere al lui Emil BOC, blochează (în comisie) de mai bine de un an de zile cercetările în dosarele de corupţie ale colegei sale de partid, Monica Iacob Ridzi, deputat PDL, acuzată de fapte grave: abuz în serviciu, fals intelectual, ştergerea urmelor ilegalităţilor.

În loc ca cercetările să fie extinse, întrucât există suspiciuni şi asupra altor infracţiuni prin care banii publici au ajuns în buzunarele clientelei de partid sau în campania electorală a europarlamentarului Elena Băsescu, cele două dosare sunt ţinute încă la sertar de către Daniel BUDA, care argumentează, pueril, de ce parlamentarul Monica Iacob Ridzi evită să meargă în faţa instanţei să-şi dovedească nevinovăţia: ba că se află în concediu prenatal, ba că se află în concediu medical, lucru care nu-i permite să fie prezentă în Parlament, dar care totuşi nu a împiedicat-o să ajungă atunci când interesul PDL i-a cerut-o.

Intervenţia politică a deputatul clujean Daniel BUDA în dosarele de corupţie ale Monicăi Iacob Ridzi, este unul dintre motivele pentru care justiţia din România a ajuns să fie arătată cu degetul de către Comisia Europeană.

Salariile scad, impozitele şi taxele cresc, românii o duc din ce în ce mai greu, însă apropiaţii lui Traian Băsescu fură în continuare fără jenă, pentru că oameni ca Daniel BUDA, trimişi de către noi, clujenii, în Parlament, îi protejează pe aceştia de sancţiunile legale.

TNL Cluj-Napoca îi solicită domnului Daniel BUDA să renunţe la calitatea de apărător al corupţilor din Parlament şi să deblocheze ancheta penală în dosarele fostului Ministru al Tineretului, punând pe ordinea de zi a sesiunii parlamentare ce începe astăzi, 16 august, rediscutarea cazului Ridzi. Monica Iacob Ridzi trebuie să răspundă pentru faptele sale, pentru că toţi suntem egali în faţa legii. Totodată, TNL Cluj-Napoca demarează în semn de protest o acţiune numită ,,Lupul paznic la oi”, ce face parte din campania ,,VREM ALTFEL”, prin care dorim să informăm locuitorii din colegiul deputatului clujean asupra modului în care acesta încurajează corupţia de la nivel înalt. În acelaşi timp, îi invităm pe aceştia să-şi exprime punctul de vedere asupra acestei situaţii, contactându-l direct pe Daniel BUDA, prin telefon, e-mail sau scrisoare. Vom împărţi dosare cu mesajul ,,Lupul paznic la oi ”, ce vor conţine o coală A4 cu textul de informare.

Cluj-Napoca Preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a P.N.L. Cluj-Napoca
16.08.2010 Ioan BÎLDEA