UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 28 martie 2010

GALA PREMILOR TNL EDITIA V


Gala Premiilor TNL, eveniment aflat la a V-a editie, si-a desemnat, sambata, castigatorii, printre ei aflandu-se presedintele PNL, Crin Antonescu, care a obtinut premiul special al TNL-ului.
Evenimentul a fost prezentat de senatorul PNL Cristian Topescu, printre participanti numarandu-se presedintele PNL, Crin Antonescu, fostul presedinte TNL Cristian Adomnitei, vicepresedintele Varujan Vosganian, Mihai Voicu, Norica Nicolai, deputatul Diana Tusa, europarlamentarii Ramona Manescu si Cristian Busoi, deputatul Ludovic Orban si seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus.
Quintus, prezentat de Topescu ca membru al partidului din 1945, a urcat pe scena pentru a prezenta premiul pentru cea mai activa filiala, exprimandu-si dezamagirea ca organizatia de Prahova, in care acesta a activat in perioada celui de-al doilea razboi mondial, nu se afla printre nominalizati, dar si precizand faptul ca este membru al PNL din 1936, nu din 1945.
"Mircea Ionescu Quintus nu a putut sa ajunga la aceasta gala si m-a rugat pe mine sa ii tin locul. Fac asta pentru ca Dl. Quintus nu este membru al PNL din 1945, ci din 1936. (...) Ce pacat ca nu a putut el sa vina aici, sa va vorbeasca direct", a spus Quintus, in aplauzele salii.
Senatorul Varujan Vosganian, care a oferit premiul pentru cel mai bun site, a fost chemat pe scena sa explice de ce avea un pian in birou pe vremea cand era ministru al Finantelor, fiind intrebat de prezentator daca acum "muza" lui este criza.
Vosganian a raspuns ca este mai bine "liberali cu un pianist, decat PDL cu un tambalagiu".
Mihai Voicu prezentand si el un premiu, urcand pe scena si comentand ca are "cateva kilograme mai putin", asa ca nu risca sa fie "confundat", facand aluzie la senatorul PSD, Catalin Voicu.
Presedintele partidului, Crin Antonescu, a primit la Gala TNL un "premiu special", fiind caracterizat de Topescu ca "politicianul viitorului". Discursul lui Antonescu, care nu fusese prezent la Gala inca de la inceput, a fost scurt, punctand sprijinul sau pentru organizatia TNL si vorbind despre "cel mai tanar dintre liberali", Mircea Ionescu Quintus.
"Multumesc pentru ceea ce impreuna am putut face in campania electorala si vom face si de acum incolo in toate campaniile electorale si in zilele care ne despart de acestea", le-a transmis Antonescu tinerilor liberali.
La Gala a mai participat si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care a prezentat premiul pentru cel mai activ tanar liberal, tinand un scurt discurs despre perioada de inceput a anilor '90 si implicarea tinerilor in activitatea PNL la acel moment.
Premiile au fost oferite pentru cel mai bun eveniment national, cel mai bun eveniment local, cea mai activa filiala, cel mai activ tanar liberal, cea mai originala actiune de campanie, cel mai bun material de campanie, cel mai bun site, cel mai bun blog, cel mai activ tanar in administratia centrala si cel mai activ tanar in administratia locala.
TNL a mai oferit premiul special "Mereu Tanar" lui Aristotel Cancescu, presedintele Ligii Alesilor Locali ai PNL.
Organizatorii au premiat echipa TNL Iasi cu un ATV, aceasta organizatie obtinand cel mai bun rezultat in cadrul actiunii "Echipa lui Crin".
TNL Cluj a fost prezent la Gala TNL cu aproximativ 30 de persoane,printre care membrii BP TNL Cluj,eu si Florin Moldovan vicepresedinti TNL, Mircea Varga TNL Campia Turzii,Sebi Moga membru BP TNL National, Batinas Paul ,membru BP TNL Cluj Napoca,cat si alti membri TNL Cluj