UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 1 septembrie 2009

Mihai Szeplekan: "Clujul nu e mosia lui Alin Tise"


Consilierul judetean PNL Mihai Szeplekan il acuza pe presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, ca se comporta ca un mosier pe propriul teren. “Este total incorect si inadmisibil ca presedintele CJ Cluj sa le stabileasca primariilor prioritatile. Primarii PNL Cluj nu sunt si nu vor fi marioneta unui sef de consiliu judetean care are impresia ca judetul Cluj este mosia sa”, a afirmat consilierul liberal. Declaratiile sale survin in urma sedintei de Consiliu de ieri, cand consilierii PSD, PNL si UDMR au parasit sala, ca urmare a deciziei lui Tise de a modifica modul in care sunt alocati banii catre comunele din judet.

Szeplekan sustine ca liberalii au participat la intruniri cu primarii ce fac parte din partidul lor si s-au stabilit liste de prioritati pentru fiecare comuna. “Ca o paralela, as dori sa îl intreb pe domnul Tise daca premierul Boc aloca fonduri judetului Cluj in urma unor pretinse consultari cu cetatenii sau in urma unor discutii cu cei ce reprezinta judetul, intrucat acestia cunosc cel mai bine nevoile locale si au fost alesi pentru a dezvolta o viziune de guvernare locala”, a adaugat Szeplekan.

De asemenea, consilierul PNL ii cere explicatii presedintelui CJ cu privire la modernizarea biroului in care isi desfasoara activitatea. “Ii amintesc, in acest context, domnului presedinte ca primul lucru pe care domnia sa l-a facut la instalarea in functie a fost modernizarea din temelii a biroului in care lucreaza, desi acesta era functional. Ii solicit pe aceasta cale domnului Alin Tise sa aduca la cunostinta opiniei publice sumele de bani cheltuite in acest sens si motivele”, a incheiat Szeplekan.
preluare citynews