UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 31 august 2009

MIRCEA GIRGIU SCOATE INITIATIVE "FARA NUMAR"


TNL Cluj considera fantezista propunerea facuta de catre deputatul PD-L Mircia Giurgiu privind obligativitatea tinerilor soferi cu varste intre 18 si 21 de ani sa conduca numai cu un insotitor. Presedintele TNL Cluj, Gavrila Iuga, sustine ca "parlamentarii democrati se disting din ce in ce mai des prin initiative infantile, nerealiste, imposibil de pus in practica".
Iuga mai spune ca argumentele lui Giurgiu sunt puerile si chiar discriminatorii, mai ales dat fiind faptul ca fac referire doar la soferii tineri, desi sunt si persoane mai in varsta care isi iau permisul si care sunt exceptate de la lege. "Ii mai sugeram fostului lider al PRM Cluj, domnului Mircia Giurgiu, sa faca o completare la "revolutionarul"proiect de lege privind sanctiunile acordate pentru promisiunile electorale neindeplinite. Dorim sa se adauge un articol in care sa se traseze sanctiunile ce se vor aplica parlamentarilor inutili, lipsiti de viziune si responsabilitate, interesati sa capteze atentia presei prin proiecte fara finalitate, ce blocheaza fara rost activitatea din comisiile parlamentare", se mai arata in comunicatul citat.

Tinerii liberali au si o curiozitate legata de deputatul Mircia Giurgiu, respectiv daca are permis de conducere si de cat timp.