UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 23 iulie 2009

ECHIPA PNL PENTRU CRIN ANTONESCU


Crin Antonescu,preşedintele PNL a anunţat, miercuri, că echipa sa consultativă în campania pentru alegerile prezidenţiale îi va avea în componenţă pe Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Olteanu, Teodor Meleşcanu, Dan Radu Ruşanu.

"Romeo Stavarache este şef de campanie. Dintre cei care conduc departamente ale campaniei, în mod executiv, nu mai amintesc de faptul că, practic, toţi membrii conducerii partidului vom funcţiona într-un soi de grup de consultare permanentă, dar cei care au atribuţii executive: Relu Fenechiu, Marian Petrache, Dan Motreanu, Florin Alexe, Daniel Chiţoiu, Varujan Vosganian", a spus Antonescu.

Liderul PNL a precizat că liberalii cu rol consultativ "sunt oameni care se ocupă cu lucruri foarte politice, zi de zi, fiecare având anumite atribuţii", anunţând că nu există strategi din afara echipei.
"E o campanie condusă de mine, de colegii mei pe care îi consult periodic în ceea ce priveşte deciziile strategice ale campaniei şi de Romeo Stavarache", a menţionat Crin Antonescu.


"E un grup consultativ, care până la urmă ia deciziile importante, strategice sau mă ajută să le iau", a mai spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă Bogdan Olteanu face parte din acest grup consultativ, Antonescu a răspuns: "Sigur că da".

"Toţi liberalii care doresc - vorbesc de toţi cei din conducerea partidului - să facă parte din acest grup, vor face parte. Şi domnul Meleşcanu, domnul Ruşanu şi toţi ceilalţi. Toată floarea...", a spus liderul liberal.
Vom avea o campanie perfect deschisă, în care să se verifice cine a dat, ce bani a dat şi de asemenea să facem şi trasparenţa pe partea cheltuielilor, pentru că văd că începe să se pună, şi mă bucur, foarte serios problema transparenţei cu care se chletuiesc banii în campanii electorale, în operaţiuni de publicitate, se pune problema să ne vadă toată lumea pe toţi aşa cum suntem, politicieni, canidaţi, preşedinţi, trusturi, moguli, clienţi", a afirmat Crin Antonescu.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că "PNL încearcă să introducă sistemul de finanţare a campaniilor care este folosit în democraţiile occidentale avansate - SUA, Marea Britanie, Germania, Franţa".