UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 16 mai 2009

LANSARE PNL CLUJ PENTRU EUROPARLAMENTARE


In cursul zilei de joi ,PNL CLUJ a avut lansarea pentru EURO.

Cap de lista pentru PNL, fostul senator de Cluj Norica Nicolai, si membra a organizatiei Huedin, a spus ca am pierdut un senator dar a castigat un europarlamentar.

Norica Nicolai, crede ca actualilor europarlamentari romani le lipseste viziunea. "Trebuie sa stim foarte clar ce vrem de la Bruxelles. Daca vrem sa dam semnale ca ni se cere, ni se impune, atunci nu avem ce cauta la Bruxelles. Daca, insa, vrem sa dam semnale ca suntem tara membra a Uniunii Europene, ca suntem capabili sa si impunem politici si solutii, atunci trebuie sa mergem la Bruxelles sa ne batem pentru proiecte nationale si europene in acelasi timp", a declarat candidatul liberal.
Fostul europarlamentar si ministru Ovidiu Silaghi, considerat candidat al regiunii de nord-vest, situat pe locul opt, a tinut sa fie prezent la actiunea noastra de la Cluj. "Aceste alegeri reprezinta prima repriza a jocului electoral si noi trebuie sa intram la pauza cu un scor bun, pentru ca in a doua repriza presedintele Crin Antonescu sa beneficieze de pe urma acestui scor. Apoi, dupa ce va ajunge presedinte, Crin Antonescu are datoria sa adune in jurul sau un alt guvern, sa curme agonia guvernului celor patru roze", a declarat Ovidiu Silaghi.
Adrian Oros,candidat PNL CLUJ pentru europarlamentare, a facut un remember al reusitelor Guvernului Tariceanu si a subliniat faptul ca liberalii sunt singurii care pot iesi in strada sa ceara votul romanilor, deoarece este singurul partid cu traditie, identitate si vocatie europeana.