UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 16 mai 2009

DEPUTATUL GURZAU NECUNOSCUT DE ALEGATORI DIN CIRCUMSCIPRIE

In campania care a precedat alegerile parlamentare din toamna, deputatul PD-L Adrian Gurzau ii indemna pe cetateni sa “aiba incredere".Insa fiind pe o lista unde tot pensionarul vota pe "BOC" pentru "gratis la autobuz",...votam in masa numai sa fie votat.
"Aveti incredere ca, dupa 30 noiembrie, vom putea face mult mai multe pentru clujeni", spunea Gurzau in campania electorala, in cadrul unei vizite la o fabrica.Si 12.000 de clujeni locuitori ai Colegiului 4 au avut incredere si l-au votat la alegerile parlamentare uninominale din 30 noiembrie.
Acum, insa, cand 500 de muncitori de la Remarul 16 februarie au nevoie de rasplatirea increderii acordate, Gurzau nu se mai arata in vizite pompoase la fabrica, asa cum facea in campanie. S-a reintors la costumele sale scumpe, la jeepul luxos si la viata de intrigi a Capitalei, unde stai la mese si mai pui de-un biznis.
Muncitorii de la Remarul nici nu stiu cine este deputatul lor, Adrian Gurzau, desi acesta ar fi trebuit sa nu mai aiba somn pana la rezolvarea situatiei.
Noroc cu unii baieti mai grei din partid, care, de frica sa nu piarda din mana acest fief traditional pedelist, s-au plans "mai sus" si au miscat lucrurile.
Deci pe teren fratilor. Si nu va fie frica pt ca in Someseni sunt mai multi batrani mai merge minciuna cu pensi marite.