UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 8 februarie 2009

BATAUSUL DIN GUVERN...


Purtătorul de cuvânt al Guvernului, eurodeputatul Rareş Niculescu a fost implicat, vineri noaptea, într-o altercaţie cu bodyguarzii clubului clujean Romantic. El a susţinut pentru Cotidianul că, la intrarea în club, unde a mers împreună cu doi prieteni, oameni de afaceri clujeni, Ionuţ Popescu şi Gabriel Predescu, ar fi fost agresat nejustificat de oamenii de ordine ai clubului.

In cateva zile va fi noul Purtator de cuvant al Guvernului... Ce nu se stie despre domnul Niculescu este ca da bine cu pumnul - adica un bataus adevarat .Aud ca vineri seara intr-un club din Cluj-Napoca a participat activ la o bataie generala. Totul, spun martorii, a inceput de o fata In urma incaierarii s-a lasat cu plangeri la Politia Municipiului Cluj-Napoca. Deocamdata, nu numai ca nu s-au inceput cercetarile la caz, dar politistii si Rares Niculescu si prietenii fac presuni asupra celor care au depus acele plangeri sa retraga acuzatiile la adresa sa si a celorlalti batausi. Embargoul a fost impus si presei "libere si corecte" din Cluj...
PS: Oricum... remarc ca daca se confirma intamplarea, domnul Rareş Niculescu isi incepe mandatul la Guvern sub cele mai bune auspicii... Aviz colegilor de pe Guvern: niste asigurari casco personale nu ar strica :)))