UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 9 noiembrie 2008

BOC vine acasa


Fondatorul PC, Dan Voiculescu , a declarat, mieruri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca o parte din democrat-liberali pregatesc "debarcarea" lui Emil Boc din functia de presedinte al partidului, insa "intr-un mod cat mai elegant".
"Jocurile de culise din PD-L sunt foarte dure. Exista o liniste de moment, pentru a trece alegerile, dar acolo sunt probleme majore cu gruparea Stolojan, cu alte grupuri pe care nu vreau sa le nominalizez. Dar va asigur ca PD-L nu are nicio sansa sa ia 40%, asa cum nu are nicio sansa sa formeze noul Guvern decat daca presedintele Basescu, incalcand Constitutia, nu va accepta majoritatea parlamentara pe care probabil o vom forma in noaptea de 30 noiembrie si o vom prezenta pe 2 decembrie", a spus Voiculescu.
Acesta a adaugat ca "daca presedintele indrazneste, impotriva vointei poporului, sa nu nominalizeze un premier din partea celor care se prezinta cu majoritate, probabil se va intampla ceva".
"Nu vreau sa anticipez, dar vreau sa-i atrag atentia presedintelui ca nu trebuie sa considere romanii simpli marinari pe vaporul domniei sale", a mai spus Voiculescu.
Ca urmare nu este exclus ca Boc sa se intoarca la primaria lui si sa nu fie nevoit sa faca n drumuri de capitala in interesul partidului si in interesul celor care l a u ales mai putin.