UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 9 noiembrie 2008

BOC se viseaza in portocaliu


Prezent la Bistrita, Emil Boc si-a inceput optimist discursul facand cateva aprecieri cu privire la culoarea care va predomina alegerile din aceasta toamna. “ Obiectivul nostru este Bistrita portocalie, Transilvana portocalie, Romania portocalie si PD-L partidul care va guverna dupa 1 decembrie. Aveti in aceasta seara in fata dumneavoastra viitorii deputati si senatori de Bistrita

De la tonul optimist Boc a trecut la acuzatii si critici dure adresate adversarilor politici ai PD-L si in special la adresa guvernului Tariceanu.

In final Emil Boc a precizat ca PD-L va face politica cu bun simt, va taia salariile nerusinate si le va da celor care au in realitate nevoie si va mari pensiile.Deja ne-am obijnuit cu marirea de pensi a lui Boc,fapte nu vorbe.Din cate imi amintesc eu GUVERNUL TARICEANU a marit pensile de 3 sau 4 ori pe cand Boc se lauda si atat.

Reactile bistritenilor nu au intarziat...

Ionut

Boc e un PAPAGAL politic. Nu ne mai pacaleste. A facut-o atunci cand cu BASELU ne promiteau "marea cu sarea" si pe Tariceanu Prim ministru. 2 ani au fost "casatoriti" dupa ce au vazut ca nu-l pot pacali au "divortat". Nu stiau care sa fure mai mult. AFARA cu impostorii.
PDL= BAIETI DESTEPTI de la energie, chirii cu case in Bucuresti, afaceri necurate pe bani multi.
Mihnea
sa nu mai vorbeasca terchea berchea asta amarat ca stie el mai bine unde-s shpagile din asfalt. la el, la baselu, la berceanu si la toata clica lor de neispraviti.
discursuri , discursuri .....discursuri !!!!
Fapte !!!! De discursurI, acuzatii si critici NE-AM SATURAT !!!!!
Camelia
Ca de obicei. Bo_poc piticul atomic, re un discurs demagogic.nu imi plac mie nic pnl-istii, dar Boc mai bine ar tace din gura, ca din cauza lor e guvernarea pnl. Boc e doar o marioneta in mainile marinarului betiv si chior. halal conducatori avem