UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 8 octombrie 2008

VADIM "O VREA" PE LISTE PE ZAVORANU...


Ilie Ilaşcu, Gheorghe Funar, Nati Meir şi cântăreaţa de muzică populară Angela Buciu vor candida, pentru un nou mandat de parlamentar, a anunţat, miercuri, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care speră ca Oana Zăvoranu şi Irina Loghin să intre în cursa electorală din partea PRM.

Vadim Tudor a declarat, după şedinţa Biroului permanent al PRM, că listele partidului pentru alegeri nu sunt definitivate, dar că PRM speră să intre în Parlament şi să ia cel puţin 9 "locuri întâi" în întrecerea electorală.

C.V.Tudor a spus că va candida în sectorul 6 al Capitalei şi, "dacă nu va câştiga, nu are ce să mai caute în politică".

"Ar fi o ruşine să nu câştig în Bucureşti, unde m-am născut. Nu văd cine m-ar învinge", a opinat Vadim Tudor.

El a spus că i-a transmis Irinei loghin, prin senatorul Verginia Verginaş, invitaţia de a candida în judeţul Prahova, dacă sănătatea îi va permite acest lucru.

În urmă cu două săptămâni, C.V.Tudor anunţase că Irina Loghin n-ar mai candida, din motive medicale, pentru un nou mandat de parlamentar din partea PRM.

Totodată, C.V.Tudor a promis că o va invita pe Oana Zăvoranu la conferinţa de presă de vineri a PRM, pentru a afla dacă aceasta vrea sa candideze din partea PRM la alegerile parlamenatre din noiembrie.

Vadim Tudor a susţinut că pentru PRM vor candida oameni "de valoare" de la PSD şi PNL care nu se regăsesc pe listele acestor partide, reprezentanţi ai Uniunii Naţionale Vatra Luminoasã şi mulţi artişti, dar a refuzat sã facă nominalizări în acest sens.

Liderul PRM a promis că va face şi o lansare oficială a candidaţilor PRM, dar a precizat că aceasta nu va fi la fel de spectaculoasă ca a celorlalte partide, "din lipsa forţei financiare".