UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 9 octombrie 2008

PDL vrea dar nu vrea proiectele lui NICOARA


Marius Nicoara,presedintele PNL CLUJ, a saluta decizia luata de sefii administratiei locale si judetene, Emil Boc si Alin Tise, de a invita 18 comune limitrofe municipiului Cluj-Napoca de a adera la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara.
El spune ca, asa cum a atras atentia si in ultima sedinta a deliberativului judetean, fara aceste comune zona metropolitana nu poate exista. „Se pare ca au ajuns la vorbele mele. Chiar daca acest lucru s-a intamplat tarziu, tot e bine ca au inteles ca asa este normal sa fie si ii felicit pentru acest lucru. Imi pare rau, insa, ca domnul Boc, din considerente politicianiste, a refuzat invitatia mea, din urm? cu doi ani, de a semna, alaturi de ceilalti 18 primari, asocierea in vederea constituirii acestui proiect, pentru ca astazi lucrurile ar fi fost mult mai avansate”, sustine liderul liberal intr-un comunicat remis presei.
El mai precizeaza ca PD-L face politica intr-un mod periculos, in sensul ca „cine nu e cu noi, e impotriva noastra” si-si exprima regretul pentru ca primarul Emil Boc nu a vazut in urma cu doi ani un partener in Consiliul Judetean Cluj deoarece, sustine Nicoara, era condus de un liberal.