UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 10 octombrie 2008

Staff-ul de campanie al PNL-ului


PNL Cluj-Napoca si-a stabilit staff-ul de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Astfel, la nivel de municipiu, campania electorala va fi coordonata de Manuel Chira, fostul candidat la functia de primar. „Fiecare dintre candidati va avea cate un staff propriu, iar noi vom avea rolul de a asigura legatura intre staff-uri si de a da nota de unitate a mesajului liberal. Noi avem in sarcina oganizarea actiunilor generale in Cluj-Napoca, dar ficare dintre candidati va avea actiuni specifice colegiului in care candideaza, campania fiind axata pe problemele fiecarui colegiu”, a declarat Manuel Chira .

Alaturi de Chira, din staff-ul de campanie pentru cele sase colegii electorale din Cluj-Napoca mai fac parte alte sase persoane, fiecare cu sarcini precise. Emil Ristoiu se va ocupa de componenta IT a campaniei, Cristian Groza si Alexandru Sava vor avea grija de partea organizatorica, Florin Cristea va fi responsabil de problemele juridice, Florin Gradiciu va asigura legatura intre staff-ul municipal si cele ale candidatilor, iar Calin Lupusor va avea in sarcina materialele electorale, asigurarea tiparului si distribuirea acestora.

Manuel Chira si-a rezervat partea de comunicare si legatura cu mass-media. El a mai precizat ca se are in vedere organizarea unei lansari comune a candidatilor din colegiile aferente municipiului Cluj-Napoca si a celor din restul colegiilor electorale din judet. „Am invatat foarte multe in campania electorala din primavara si cred ca acum vom reusi sa folosim toate invatamintele care au rezultat din acea campanie”, a afirmat Chira.