UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 24 octombrie 2008

MOGA SUSTINE STUDENTI I DIN ZONELE LIMITROFE



Sebastian Moga (candidatul PNL din Colegiul electoral 1 Camerei Deputatilor), lucreaza in acest moment la un proiect de lege prin care tinerii pana la 30 de ani care doresc sa isi deschida o afacere sa fie scutiti de impozitul pe profit pe o perioada de trei ani.Unul dintre proiectele la care lucraza acum este unul legat de stimularea tinerilor.Sebi Moga considera ca noua clasa politica trebuie sa gandeasca global si sa actioneze local. Imi dau seama cat de importanti sunt tinerii care vin din alte localitati si ma gandesc cum sa facem sa ramanem aici. Eu cred ca putem sa ii stimulam sa isi faca propriile afaceri", a declarat liberalul Sebastian Moga.

Candidatul PNL, Marius Moga a adaugat ca legea se va referi la tinerii pana la 30 de ani care doresc sa isi deschida o microintreprindere, care nu poate avea mai mult de 10 angajati. Liberalul este de parere ca, prin aceasta lege, tinerii care doresc sa isi deschida o afacere vor fi ajutati macar la inceput de drum.

"Eu cred ca acesti tineri trebuie sa fie scuti pe o perioada de trei ani de impozitul pe profit, iar in acest fel, acestia isi vor putea deschide afacerea. Sunt convins ca tinerii care vor beneficia de aceasta lege vor fi foarte fericiti si nu vor mai pleca in strainatate", a mai spus Moga.