UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 26 octombrie 2008

LIBERALUL CORNEL CHIFOR LA DATORIE



Vineri 24.10.2008 in comuna Cornesti a avut loc inaugurarea apei potabile,proiect realizat de primarul Cornel Chifor cu sprijinul domnului Marius Nicoara presedintePNL Cluj(candidat senat).
Primarul comunei Cornesti a realizat 2 mari proiecte in mandatul trecut,proiecte de peste 2 milioane de EURO. Proiectul de apa potabila si un proiect de reabilitare si constructie de poduri si podete. De amintit este faptul ca sa ocupat si de scoli i si gradinite, care sunt la standarde EU, in localitatre Tioltiuri a infintat un tele centru, telefon,fax, internet si tot aici arenovat scoala generala care era ruinata, a adus-o la standarde EU.
Domnul Cornel Chifor a mai anuntat ca urmeaza sa se ocupe de proiectul de apa potabila in localitatile Barlea si Tioltiuri , de asfaltarea a 5 KM distanta din DJ la Tilotiuri cat si de un stadion comunal in Cornesti(ca proiecte mari).
Alaturi de primarul liberal a ajutat la inflorirea comunei Cornesti si deputatul Horea Uioreanu care a ajutat la tragerea de fondurii pentru locasele de cult din comuna.
Vreau sa multumesc domnului Marius Nicoara pentru sprijinul acordat comunei Cornesti pentru ca a fost alaturi de Primarul Chifor si la sprijinit in proiecte.
Domnul Cornel Chifor a mai anuntat ca ar dorii ca fondurile sa fie accesate direct de C.L fara ca CJC sa aiba implicare si a nu se tine cont de culoarea politica. Mentionez ca primarul Cornel Chifor este la al II-lea mandat castigat cu peste 70%.