UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 7 octombrie 2008

BOC SE POZEAZA PE UTILAJE...

Liberalii clujeni se declara nevinovati de intarzierea lucrarilor de construire a centurii de nord a orasului, Bulevardul Muncii - Apahida. "Boc a facut licitatia, el s-a suit pe utilaje si s-a pozat, el trebuia sa se ocupe de construirea centurii", a afirmat liderul liberalilor clujeni, Marius Nicoara.

Acesta sustine ca institutia consiliului judetean, al carei presedinte a fost, nu avea nicio obligatie legata de acest obiectiv de investitii. Cat priveste cealalta centura, Valcele-Apahida, Nicoara a tinut sa ii aminteasca lui Emil Boc faptul ca varianta actuala a fost aprobata de Gheorghe Dobre. "La nivelul CJ aveam un alt proiect, mult, mai ieftin si care nu necesita nici exproprieri", a mentionat Nicoara.

La randul sau, consilierul local Steluta Cataniciu a declarat ca subiectul centurii este unul electoral. "Viceprimarul Sorin Apostu s-a laudat ca au realizat 1,860 km de centura, trebuia sa-si faca o macheta si sa o puna langa macheta autostrazii. Au luat bani de la centura, in conditiile unui Cluj sufocat de trafic, si au transferat la strazi, sa vada clujenii ca fac 100 de strazi", a declarat Cataniciu. "Cat isi asuma Emil Boc, ca presedinte al PD-L, din proiectul autostrazii, dat fiind faptul ca, timp de mai bine de doi ani, acest partid a detinut portofoliul Transporturilor?", a intrebat Cataniciu.