UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 7 octombrie 2008

CONSILIERI LOCALI PNL "DREPT LA TINTA"

Consilierul local PNL Steluta Cataniciu a afirmat astazi ca viceprimarul Sorin Apostu este cel care controleaza Primaria Cluj-Napoca, "deoarece Boc este depasit de situatie"."Apostu controleaza activitatea privind eliberarea autorizatiilor de constructie, licitatiile care se organizeaza, Directia Tehnica, unde si-a numit om. Cred ca in acest moment Apostu il controleaza si pe Emil Boc", a precizat Cataniciu.

Aceasta a afirmat, de asemenea, ca viceprimarul Sorin Apostu a mintit atunci cand a vorbit despre zona metropolitana. "Apostu a afirmat cu privire la zona metropolitana ca a fost cerut Consiliului Judetean un aviz de principiu pentru asocierea in zona metropolitana. Aceasta asociere trebuia facuta in 2007, cand s-au alocat fonduri de le nivelul Consiliului Judetean.

Acum se face doar o asociere de ochii lumii si ar trebui sa ne punem problema daca cineva are un razboi personal cu altcineva sau daca administratia este condusa doar de mincinosi", a adaugat Cataniciu.

Consilierul local liberal Manuel Chira a sustinut astazi ca parking-ul suprateran din cartierul Manastur trebuie construit pe o alta locatie. Acesta doreste pastrarea actualei destinatii a terenului din fata complexului comercial Minerva, cea de spatiu verde.

"Sunt manasturean, vreau sa se construiasca un parking in acest cartier, dar nu cred ca trebuie sa facem un bloc de beton pe sase etaje cu iesire la strada si distrugand unul din putinele spatii verzi din zona. Am propus si in sedinta de consiliu local sa se identifice alte locatii", a precizat Chira. Consilierul liberal crede ca una din posibilele locatii ale viitorului parking este un teren de langa piata Ion Mester, loc potrivit si chiar indicat pentru o astfel de investitie.

Manuel Chira este decis sa demareze o actiune de strangere de semnaturi in favoarea salvarii parcului si pentru gasirea altei locatii pentru parking. Proiectul parkingului a fost aprobat in sedinta trecuta de Consiliu Local.