UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 10 septembrie 2008

Nicoara, primul in sondaje pentru Senat


Marius Nicoara, lidrul PNL Cluj, este cotat cu prima sansa in colegiul electoral uninominal 3, respectiv zona Gherla-Dej-Campia Turzii. Conform datelor unui sondaj de opinie comandat de Societatea Academica “Gheorghe Bratianu” si realizat de o firma de profil din Bucuresti, Marius Nicoara este cotat cu 41% din intentiile de vot, urmat de reprezentatul PD-L, cu 23%. Pe urmatoarele pozitii s-ar clasa reprezentantul PSD, cu 19%, cel al UDMR, cu 8%, si cel al PRM, cu 5%.
De notat faptul ca pentru fiecare partid politic a fost nominalizata cate o persoana, desi la data realizarii sondajului candidatii nu erau stabiliti pe colegii. Astfel, de la PD-L a fost folosit in sondaj drept candidat Steluta Racolta, de la PSD profesorul Vasile Cosma, de la UDMR senatorul Eckstein Kovacs Peter, iar de la PRM profesorul Petru Gus. Sondajul a fost realizat pe un esantion reprezentativ in tot colegiul si are o marja de eroare de +/- 2,9%.
Vreau sa multumesc primarilor din comunele Alunis,Cornesti si Borsa care au avut o mare implicare in toate activitatile,atat de partid cat si pentru comuna.