UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 8 septembrie 2008

ALIANTA PDL+PRM nu functioneaza...

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, luni, de la tribuna Camerei Deputaţilor, că PSD nu va participa la votul pentru moţiunea simplă a PDL pe tema crizei asigurării încălzirii populaţiei în sezonul de iarnă, menţionând că PSD lasă "tânăra alianţă PDL-PRM" să voteze.
"Vă anunţ cu tot dragul că lăsăm libertatea tinerei Alianţe care se conturează, a PDL şi a PRM, să voteze cum doresc. Noi nu vom participa la vot", a susţinut Bogdan Niculescu Duvăz.
Social-democratul a explicat că decizia PSD de a nu participa la votul moţiunii a fost cauzată de subiectul moţiunii simple a PDL, dar şi de imoralitatea acestui partid de a depune o moţiune pe un domeniu pe care l-a guvernat până acum un an şi jumătate.
"Subvenţia, dacă vreţi şi dacă aţi fi dorit într-adevăr să aveţi aliaţi să discutăm pe fond, şi nu punctual, problema termocentralelor, ar fi trebuit să discutăm de subvenţia la cetăţeanul care are veniturile care justifică subvenţia la cei 60% declaraţi în România care încasează salariul minim din personalul angajat, acolo trebuie să se ducă subvenţia şi nu la termoficarea nu ştiu care, unde directorii în legătură cu nu ştiu care consilieri ş.a.d.m. pot cheltui aceste subvenţii cum doresc. Din cauza asta dar şi pentru faptul că ni se pare imoral ca un partid care a guvernat până acum exact un an şi jumătate să aibă pretenţia că poate depune moţiuni în sectoarele pe care le-a guvernat numai anul trecut până în aprilie", a afirmat deputatul PSD.
El a menţionat că în plenul Camerei trebuia discutat un subiect serios, cum ar fi costurile utilităţilor la cetăţean.
"Dacă era să discutăm o moţiune într-adevăr fundamentată ar fi trebuit să discutăm, şi poate nu pierdem ocazia în această toamnă, costurile la energie pentru fiecare cetăţean. Din păcate nu am discutat aceste lucruri şi ne-am trezit cu o moţiune care pare că e pusă de unii primari, în general primari din zona politică a semnatarilor moţiunii, care cer Guvernului să li se aloce nişte fonduri, vezi Doamne, pentru că cetăţeanul va suferi dacă aceste fonduri nu vor fi alocate", a afirmat Niculescu-Duvăz.
Şi PC a anunţat că nu votează "în nicun fel" moţiunea PDL privind criza serviciului de termoficare.
In timpul campaniei locale,imi amintesc cum stimabilul BOC,urla ca PNL-ul face alianta cu Funaru la Cluj,nu a trecut multa vreme si se creaza o alianta PRM+PDL,aud voci din partea PDL-ului ca in scurt timp nu va mai exista PNL.Vreau sa-l informez pe stimabilul BOC ca PNL-ul este un partid istoric si nu se compara cu PD-L-ul care umbla numai dupa ciolan si racolat oameni,nu a fost in stare sa-si sustina nici macar o motiune simpla cat despre PRM ,nu am cuvinte...de 18 ani in opozitie si activitate ZERO,numai o alianta PD-L+PRM il mai salveaza pe Vadim de la o cadere in Romania Mare.
Observ ca ,cum se apropie campania cum ies la atac,toti sunt foarte activi in aceasta perioada,ies la TV,fug la Manastiri,ori cumpara mobila pe bani din capania trecuta,PD-L-ul este in gaura cu banii din campanie dar BASESCU cumpara mobila din bani ramasi din campanie,foarte PENIBIL.