UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 8 septembrie 2008

BOC si PD-L in aer


PD-L nu a reusit sa mobilizeze deputatii sa participe la dezbaterea motiunii simple intitulate "Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna. Criza serviciului de termoficare".
Din cauza absenteismului, votul cu privire la motiune a fost amanat pana maine dimineata la ora 10.00. De mentionat faptul ca deputatii in grupurile parlamentare PSD si PC au anuntat ca nu vor participa la vot si au parasit sala de sedinta inaintea votului.
Pentru a se putea trece la vot, cvorumul era de 163 de deputati.
PD-L a depus miercuri, 3 septembrie, motiunea simpla pe tema termoficarii, semnata de 64 de deputati. In cursul zilei de ieri, Guvernul a precizat ca a alocat in sedinta din 3 septembrie 200 de milioane de lei, suma restanta pentru subventionarea cu 45% a pretului combustibililor necesari producerii energiei termice.
Daca nu a fost in stare sa-si adune oameni nici pentru a trece o motiune depusa de iei,cum vor sa conduca o tara.SUNTETI FOARTE PENIBILI,mi rusine de incompetenta unor PDL-isti,nu au fost in stare sa adune oameni lor pentru o motiune si or trece legi,PENIBIL PENIBIL