UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 12 august 2008

Si PC vrea campanie pentru uninominale

Conducerea filialei clujene a Partidului Conservator (PC) sustine necesitatea organizarii unui numar mai mare de dezbateri cu scopul de a informa cetatenii asupra votului uninominal.
“Votul uninominal nu inseamna ceea ce au inteles oamenii de la presedintele statului sau de la diverse partide politice. Votul uninominal nu reprezinta o selectie a clasei politice care sa trimita in Parlament oameni de calibru. Ar trebui sa aiba loc la ora actuala mai multe dezbateri in care sa fie mediatizate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca viitorii deputati sau senatori”, a declarat astazi presedintele PC Cluj, Bogdan Manole Decebal.
Acesta a mentionat si faptul ca, pentru a se ajunge la o apropiere intre forul legislativ si alegator, cetatenii trebuie sa fie informati asupra faptului ca nu pot vota decat in locul de domiciliu un candidat care sa le reprezinte interesul .
“Saptamana trecuta am primit o vizita din partea vicepresedintelui partidului, Corneliu Ciontu. Acesta a avut discutii deschise cu cei care activeaza in PC pe seama acestui vot. Trebuie ca totul sa fie pregatit din timp”, a mai adaugat Decebal.