UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 13 august 2008

LIBERALI CLUJENI LA TRAINING


Trei ministri si un secretar de stat din cabinetul Tariceanu, membri ai conducerii centrale a PNL, se vor intalni maine la Cluj-Napoca cu candidatii liberali la alegerile parlamentare din toamna.
Intalnirea de la Cluj-Napoca, prima dintr-o serie de patru asemenea evenimente, are rolul unui training. Scopul acestei intruniri este acordarea de sprijin viitorilor candidati, pentru ca liberalii sa se prezinte in viitoarea campanie cu un mesaj unitar, bazat pe ceea ce partidul de la guvernare considera a fi principalele realizari, incepand cu anul 2005.
Astfel, Varujan Vosganian, ministrul economiei si finantelor, Paul Pacurariu, ministrul muncii, Cristian David, ministrul internelor si reformei administrative si Gheorghe Albu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, vor avea la dispozitie cate 45 de minute pentru a prezenta realizarile Guvernului si a raspunde la eventualele intrebari ale participantilor.
Intalnirea de la Cluj-Napoca va fi urmata de unele similare la Drobeta Turnu-Severin (15 august), Iasi (21 august) si Constanta (22 august).(poza din campanie 2008)