UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 18 august 2008

Giurgiu candideaza sigur, insa nu stie pentru ce partid


Cu mai putin de o luna inainte ca partidele sa-si definitiveze listele de candidati pe colegii uninominale, se pare ca cel mai "ravnit" candidat este deputatul independent Mircia Giurgiu.
Desi refuza sa confirme, Giurgiu nu neaga faptul ca este curtat de PNL, PSD si chiar PD-L, fiecare partid dorind sa-i ofere un colegiu uninominal contra notorietate. Giurgiu nu s-a decis inca in care partid se va inscrie, candidatura independenta fiind exclusa din motive de ordin matematic, un independent fiind obligat sa obtina 50% plus unu din voturi. Deputatul clujean spune ca vrea doar I se permita sa candideze in colegiul 1 din Cluj-Napoca, pe considerentul ca locuieste in cartierul Manastur.
El a precizat ca mai are la dispozitie cateva saptamani pentru a decide.
Ales in 2004 pe listele PRM, in contextul colaborarii partidului lui Corneliu Vadim Tudor cu Blocul National Sindical, Mircia Giurgiu s-a remarcat printr-o activitate intensa, mai ales in teritoriu. Fostul lider sindical s-a remarcat mai putin printr-o activitate politica si mai mult prin una sindicala. De departe cea mai mare realizare a sa este legiferarea initiativei privind interzicerea mancarurilor de tip fast food in scoli.
Imi aduc aminte in urma cu 4 ani faceam campanie cu dep.Giurgiu,pentru dansu a fost o provocare acest lucru.Recomandarea mea ar fi sa mearga independent sau cu PNL-ul pe viitor.