UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 6 iulie 2008

Dancu expediat acasa de Oprisan

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, considera ca liderii social-democrati trebuie sa mearga pana la capat cu procesul de reorganizare a filialelor ce au obtinut rezultate slabe la alegerile locale. Oprisan, unul dintre cei care au pledat pentru demiterea liderilor de organizatii cu scoruri slabe, a afirmat ca "numai Biserica iarta", iar politicieni precum Vasile Dancu trebuie sa plece acasa.
"Cei care au luat rezultate slabe sa plece acasa! Vasile Dancu sa plece acasa si sa ne lase in pace! Sa vina tineri care stiu sa conduca si sa obtina voturi. Sper ca toata conducerea PSD sa nu se lase impresionata de rugaminti si diverse jocuri si sa mearga, maine, pana la capat cu aplicarea acelor sanctiuni. Numai Biserica iarta, nu si PSD", a explicat,presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan.
Conducerea centrala a PSD va incerca, in cadrul sedintei Biroului Permanent de maine, sa ajunga la o intelegere cu liderii demisi, pentru a evita un scandal la Consiliul National de la finele saptamanii urmatoare. Presedintele PSD, Mircea Geoana afirma, sambata, ca decizia dizolvarii filialelor este batuta in cuie, iar luni urmeaza sa fie numiti interimari la organizatiile codase.