UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 6 iulie 2008

Tise a refuzat sa il primeasca pe ambasadorul Italiei

Ambasadorul Italiei in Romania, Daniele Mancini, venit la Cluj intr-o vizita de ramas bun, nu a fost primit de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise.
Mancini isi incheie mandatul de ambasador in Romania cu un an mai repede deoarece a obtinut un post de ministru in Italia. Consulul Italiei la Cluj, Radu Paslaru, a spus ca ambasadorul este un foarte bun prieten al clujenilor si ca a dorit foarte mult sa isi ia ramas bun de la acest oras inainte de a se intoarce in tara sa natala.
„A avut astazi intalniri cu rectorii mai multor facultati si cu prefectul judetului Cluj. Primarul Emil Boc este la Bucuresti asa ca nu a putut sa ne primeasca, iar pesedintele CJ, Alin Tise a spus ca este ocupat si nu are timp pentru ambasador” a declarat Paslaru.
Alin Tise nu a dorit sa comenteze acest eveniment motivand cityreporterilor ca este ocupat si nu are timp sa vorbeasca. Prefectul Calin Platon a fost foarte dezamagit de acest gest al lui Tise spunand ca este vorba de lipsa de respect la adresa bunei colaborari dintre Cluj si ambasada Italiei.