UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 4 iulie 2008

Adomniţei şi Vosganian ,candidati pe listele pentru Parlament din partea PNL IASI

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, şi ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian vor candida pe listele PNL Iaşi pentru un post de parlamentar în alegerile din toamnă, a declarat, joi, şeful liberalilor, deputatul Relu Fenechiu.
Cei doi sunt şi în prezent parlamentari, Cristian Adomniţei şi Varujan Vosganian fiind aleşi la alegerile din 2004 pe listele Alianţei D.A., ca deputat, respectiv senator.
Totodată, Relu Fenechiu a spus că şi fostul ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu va candida pe listele liberalilor la Iaşi.
"Este o premieră practic, pentru că trei miniştri vor candida pe listele PNL Iaşi pentru Parlamentul României. Este vorba de Tudor Chiuariu, Cristian Adomniţei şi Varujan Vosganian", a spus Fenechiu, care însă nu a precizat dacă aceştia vor candida într-un colegiu din municipiul Iaşi sau într-un colegiu din judeţ.
Pe de altă parte, şeful liberalilor ieşeni a spus că un alt candidat care va intra în cursă pentru un post de parlamentar va fi Camelia Gavrilă, desemnată recent în postul de viceprimar al municipiului Iaşi.
De asemenea, Relu Fenechiu a spus că va candida şi el pentru un post de parlamentar.
"Nu ştiu dacă mă voi bate în municipiul Iaşi sau în judeţ, dar sunt curios să văd cine va avea curajul să se bată cu mine", a mai spus Fenechiu.