UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 5 iunie 2008

PNL sustine ca PD-L ameninta candidatii liberali

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, deputatul liberal Horea Uioreanu si secretarul de stat Liviu Radu sustin ca asupra primarilor liberali care au castigat din primul tur si asupra celor care au intrat in turul al II-lea se fac presiuni din partea PD-L.
Marius Nicoara a declarat joi ca primarii sau candidatii liberali au fost sunati sau contactati direct de oameni ai PD-L, cerandu-li-se sa treaca in tabara democrat-liberala si fiind amenintati, inclusiv fizic.
De asemenea, liderul liberal, inca presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean Cluj, a afirmat ca PD-L va face schimbari pe criterii politice in forul judetean, desi directorii de servicii si ai regiilor subordonate nu sunt membri de partid.
La randul sau, deputatul Horea Uioreanu a declarat ca, prin castigarea presedintiei Consiliului Judetean de catre democrat-liberalul Alin Tise, in Cluj s-a instalat "mafia portocalie", care este condusa de "nas si de fin, ca in Camora".
Nicoara si Uioreanu au spus ca echipele mobile care fac presiuni asupra primarilor si candidatilor liberali sunt coordonate chiar de Emil Boc si de Alin Tise si ca este vorba de o campanie organizata, nu de cazuri izolate. Liderii liberali sunt de parere ca asemenea actiuni sunt "intolerabile" si ca ele reprezinta "un atentat la adresa democratiei", adaugand ca, "in mod cert", vor fi facute inclusiv sesizari catre politie.