UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 4 iunie 2008

CHEF LA PD-L CU BISERICUTE...


Mare chef, mare se pregateste la Expo Transilvania. Portocaliii ii vor sarbatori in aceasta seara pe invingatorii din alegeri cu o petrecere pe cinste, cu multa mancare, bautura, muzica si voie-buna.
Pavilioanele B si C, precum si o parte din curtea interioara sunt ornate in culorile portocaliu-albastru, de la fete de masa si prelate de cort, pana la farfurii si chiar preparate gastronomice.
La petrecere nu au ajuns decat o mica parte din cei 2.000 de invitati, majoritatea politicienilor lasandu-se asteptati.
Proaspatul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, si-a facut aparitia si a inceput sa-i salute pe toti cunoscutii, in turul de onoare fiind insotit de consilierul local Adrian Gurzau.
Marcelus Suciu, si el consilier loca, impreuna cu deputatul Petru Calian si alti detinatori de functii se afla in cortul VIP, pavilionul C al complexului expozitional. In pavilionul B sunt membrii fara functii, iar afara sunt mai ales tinerii care au muncit in campanie.
Mici, gratare, un tap si un vitel la protap, precum si aperitivele si fantana de ciocolata ii vor imbia pe cei prezenti la petrecere.
Primarul Emil Boc va ajunge la petrecere doar dupa ora 22, acesta fiind invitat la mai multe emisiuni.
Pedelistii au fost retinuti in a oferi informatii despre petrecere, spunand ca este momentul lor si vor sa se simta bine, nu sa fie "incorsetati" de jurnalisti.
Si bineinteles pe bisericute....Calian cu Andro si Ovidiu ex PRM si tot asa pe partide cum au plecat un mare PDL din alte partide ,asta e ne conduc niste traseisti.