UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 7 iunie 2008

Nicoara ramane consilier judetean

Marius Nicoara, fostul presedinte a Consiliului Judetean (CJ) Cluj, a declarat ca va ramane in CJ pe un scaun de consilier si va face tot posibilul ca ceea ce a inceput in cei patru ani cat a fost la conducere sa continue.
"Vom face opozitie, insa speram sa fie o opozitie constructiva. Vom atrage atentia asupra tuturor derapajelor care vor aparea deoarece nu putem lasa ca PD-L sa aiba prea multa putere" a declarat Marius Nicoara. In ceea ce priveste un post de vicepresedinte CJ, Nicoara a spus ca PNL nu o sa refuze un astfel de post insa nu tine cu tot dinadinsul sa fie el cel care ocupa acest post
In ceea ce priveste Consiliul Local (CL) Cluj-Napoca, dupa spusele lui Nicoara, alianta PD-L - UDMR este deja constituita si crede ca maghiarii vor primi un post de viceprimar. "Speram doar ca UDMR sa nu tanjeasca prea mult la acest post de viceprimar onorific pentru ca oricum nu vor avea nicio putere decizionala. In CL deciziile su iau printr-o majoritate de 50+1", a mai declarat liderul liberalilor clujeni.