UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 29 iunie 2008

Nicoara cere ingheterea proiectului Spitalului de Urgenta

Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj, a anuntat astazi ca va cere ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu, inghetarea lucrarilor la Spitalul Regional de Urgenta din Campenesti.
Nicoara a declarat ca va cere acest lucru in cadrul sedintei de miercuri de la Bucuresti, deoarece atat primarul Emil Boc cat si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF), Constantin Ciuce, se opun construirii spitalului pe motiv ca locul este prea departe.
Saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de specialitate la care au participat conducerea UMF, medici specilisti si politicieni, primarul Emil Boc si mai multi medici au contestat locatia viitorului spital regional de urgenta.
"Atata timp cat primarul Emil Boc a declarat ca Votati PD-L si noi modificam locatia spitalului eu am hotarat sa cer inghetarea proiectului pana cand acesta va gasi o locatie mai potrivita. Boc si Ciuce nu au tinut insa seama ca acest spital va fi deschis pentru acoperirea a noua judete si ca trebuia construit in vecinatatea cailor de acces. Nu are rost insa sa incepem lucrarile, daca acestea il vor nemultumi pe domnul primar", a declarat Nicoara.