UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 29 iunie 2008

Liberalii acuza; Comisie clientelara urbanism

Consilierul local Steluta Cataniciu si consilierul judetean Marius Nicoara il acuza pe primarul Emil Boc ca “favorizeaza clientela imobiliara a PD-L” in Cluj.
Dupa spusele acestora, Boc a format comisia de urbanism a municipiului dupa bunul sau plac si a exclus consilierii locali tocmai pentru a putea avantaja “clientela imobiliara” a Partidului Democrat Liberal.
“Boc a creat o jucarie pentru el si pentru clientela sa imobiliara. A exclus din comisia tehnica de urbanism consilierii locali pe motiv ca doreste sa separe politicul de tehnic. Dar, in aceasta comisie au ramas cei doi viceprimari care sunt medici de meserie si nu au ce cauta intr-o comisie tehnica de urbanism pentru ca nu au pregatirea necesara”, l-a acuzat Cataniciu pe primar.
Dupa spusele lui Nicoara, arhitectii nu au fost inclusi in aceasta comisie pentru ca au prea multa experienta si ar putea sa contravina planurilor primarului. “Sunt numerosi arhitecti tineri, proaspat iesiti din facultate, care inca nu au fost corupti si care ar fi putut fi impartiali.
In plus arhitectul sef al orasului, omul care cunoaste cel mai bine problemele orasului si care are cea mai multa experienta in acest domeniu pentru ca este de foarte mult timp in acea functie nu a fost pus in nici o comisie”, a declarat Nicoara