UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 23 martie 2008

FUNAR vrea iar CLUJUL


Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, ca secretarul general al formatiunii, Gheorghe Funar, va intra in cursa pentru Primaria Municipiului Cluj-Napoca.
Acesta a spus ca, la ultimul Birou permanent al partidului, Funar si-a aratat disponibilitatea de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, la concurenta cu Emil Boc (Partidul Democrat Liberal).
"Persoana care va candida din partea PRM la Primaria Cluj-Napoca este fostul primar Gheorghe Funar, secretarul general al formatiuni noastre. Senatorul Gheorghe Funar il va zdrobi in alegeri pe Emil Boc si va castiga Primaria Clujului", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Acesta si-a exprimat increderea ca pe Funar il vor vota si multi cetateni de etnie maghiara, care, in opinia sa, "s-au saturat de afacerile si incompetenta profitorilor de la UDMR, PSD, PNL sau PD-L". "E timpul ca experimentul primarului navetist pe ruta Cluj-Bucuresti-Cluj, pe nume Emil Boc, sa ia sfarsit", a spus Corneliu Vadim Tudor.
Sa nu uitam ca in 2004,Funar a pierdut detasat,oare ce il face sa creada ca ar putea reveni inapoi?Si una peste alta campanie nu se face cu 2000 mii lei,ca in 2004.Norocul a dat ca tinerii au muncit 24din24 de ore fara o "felie de paine".
Din punctul meu de vedere as vrea ca sen. Funar sa promoveze tineri si nu batrani care rand pe rand la-u parasit.