UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 25 februarie 2008

Si 1..2..3 comentarii cred io... bune

1/. Base a bagat UDMR la guvernare in 2004. 2/. PD a guvernat alaturi de UDMR in guv CDR. 3/. Basescu a facut campanie pt UCM si Tokes ! I-a primit la Cotroceni. 4/. Basescu si PDL au 32% si respectiv 20% ! 5/. Lumea nu este binara. Viata nu este doar in alb & negru. 6/. In SUA e OK pt americanii respecta institutile. Nu ca Base care in funct de intrs scuipa sau nu pe inst (CC, parlm, p pol, presa). Costel

25.02.2008 20:19
Oare democratia se impune cu pusca! Dar vor intra in parlament 2 partide dupa model american pentru ca asa este normal! Va intra PD-L cu un scor foarte mare, gandeste-te ca Traian Basescu are 75% si s-a vazut la referendum si va mai intra cel mult un partid pentru ca celelalte NU VOR TRECE PRAGUL ELECTORAL! Acum, alegeti voi care partid se duce in opozitie dar totusi aprlamentara si care se autodesfiinteaza pentru ca membrii lor vor trece la PD-L fiindca nu vor sa ramana in afara politicii!
25.02.2008 20:06
Democratia nu se impune cu pusca. Dovada ca peste tot unde SUA a debarcat si si a impus "modelul american", am asistat la esecuri memorabile. Este curios sa vrei bipartismul si uninominalul intr-o epoca in care fiecare revendica dreptul la opinie ? In 2000 daca sistemul tau functiona doar PSD si UDMR intrau in Parlament. Iar PRM cu circa 25% ramanea pe dinafara. In plus noi suntem in Europa si nu in America ! Oricum daca nu iti convine, poti sa pleci linistit. Nimeni nu te retine ! Costel
pt perseverent
25.02.2008 19:57
dle parlamentar psd, invata intii gramatica, apoi da-ti cu parerea si/sau eventual cu mucii comunisti in fasole, ca sa folosesc o expresie din tineretea mult iubitei tale canalii, Ilici-piei-satana. PSDul nu a fost nici macar in stare sa-si voteze propria motiune de cenzura; cit despre acordul PSD, vorbesti, cu siguranta, de intilnirile Olteanu-Hrebenciuc, nu? Ca sa nu mai vorbim ca, pe Tariceanu, nu aveti cum sa-l controlati acum, decit eventual prin Patriciu...in rest, v-a aratat degetul mijlociu.
25.02.2008 19:25

25.02.2008 19:10
Ştiu mai multe decât voi. După primul război mondial şi după dispariţia Partidului Conservator, au apărut o serie de partide fără doctrină sau mai bine zis, a căror doctrină era JOS LIBERALII. De la 1848, când s-a concretizat curentul liberal devenit partid la 1875, a existat o doctrină clară şi recunoscută ca atare de toată lumea. Au guvernat 39 de ani din cei 90 de ani de libertate, adică de la 1856 până la 1938. Lor li se datorează România modernă. Cine dintre voi poate prezenta doctrina lui Averescu, Iorga (prim-ministru în guvernul Argetoianu), Maniu, Mihalache, Goga, Cuza? V-am spus-o eu: JOS LIBERALII. Altceva? Nimic,afară de carlism. Carol II nu putea suferi liberalii, dar după guvernele catastrofale Maniu, Mironescu, Iorga, Vaida, a trebuit să-i cheme la guvernare şi rezultatul a fost 1938, cel mai bun an economic al României Mari. Şi acum? Ce doctrină are PDL? Doctrina populăroasă? Cu ce se mănâncă?
Perseverent.
25.02.2008 19:08
Au trecut mai bine de trei ani de la alegerile parlamentare, castigate de PSD. Basescu, incalcand vointa electoratului, nu a tinut cont de realitatea din parlament. In plus, dorinta de putere absoluta a dus la izolarea politica atat a sa cat si a PD-ului, devenit acum PD-L. . In consecinta, nimic nu s-a putut misca in parlament fara acordul PSD-ului, care isi urmareste, cum este si normal, propriile proiecte. Aberatia sustinuta de unii ca Boc, cum ca PSD-ul ar trebui sa voteze dupa mofturile basiste ramane o mostra de prostie politica. De fapt, de la Boc nici nu te astepti la mai mult.
25.02.2008 18:59
PD-L are peste 50% in sondaje pentru ca daca avea in parlament dadea jos guvernul de tradatori! dar nu mai este mult si vom avea un Parlement cel mult bicolor! PD-L majoritar si inca un singur partid cel mult! In America sunt 2 partide si treaba merge foarte bine! Un partid prezidential si altul care sa fie in opozitie! Asa vom face si noi! Restul nu au ce cauta pe scena politica!
25.02.2008 18:58
Nu au peste 50%. PDL e o construcţie a presei pupicuriste şi mai ale a realităţii TV, pardon Vântu, care-şi caută impunitatea. S-au dus zilele când Năstase era un simplu prim-ministru în guvernul Vântu.

25.02.2008 18:53
daca PD-L-ul are peste 50% sa dea guvernul jos! Daca nu, sa nu mai manace c...t. Partz, base!
25.02.2008 18:52
FSN-PD-PDL nu poate face ordine. Cu cine? Cu cei doi broscoi, cu Udrea, cu Macovei, cu toată liota de demagogi? Dacă una ca Udrea a ajuns o lumină în acest pseudopartid, la ce te poţi aştepta de la ei? Cei mai proşti miniştri ai guvernului Tăriceanu I au fost cei de la PD.Să nu mai vorbim de guvernele Ciorbea, Vasile şi Isărescu, în care s-au ţinut numai de scandaluri.