UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 11 februarie 2008

Marius Nicoara: "Este o zi istorica pentru Cluj"



Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a dezvaluit, la inaugurarea fabricii Nokia din Jucu, ca in parcul Tetarom III urmeaza sa soseasca alti investitori importanti.

"Este o zi istorica, sunt mandru ca am adus Nokia la Cluj. Acum un an si jumatate, cand au inceput negocierile, departe de ochii presei, nu speram ca asceasta investitie sa fie pusa atat de rapid la punct. Traim o zi istorica in care am reusit sa aducem o mare investitie in parcul industrial Tetarom III. Ne aflam acum in situatia in care sa decidem noi ce investitii vor veni la Cluj. Sunt mandru de acest lucru si le multumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect", a spus Nicoara, care a fost "premiat" cu un telefon Nokia 1200 de Juha Putkiranta, senior vice-presedinte Nokia.

La randul sau, primarul Emil Boc a declarat: "Aici se face istorie, practic acum putem spune ca este sfarsitul desprinderii de comunism in Cluj. Trecem de la Clujul industriei tip CUG la Clujul de tip Nokia al tehnologiei avansate. E datoria noastra ca Nokia sa ramana cat mai mult aici", a spus Boc, care a primit si el un Nokia 1200 din partea aceluiasi Juha Putkiranta.