UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 18 decembrie 2007

FUNAR VREA SA STIE CATE CASE ARE BASE DE LA STAT.....

Secretarul general al Partidului Romania Mare, senatorul Gheorghe Funar, i-a cerut premierului sa spuna ce actiuni a intreprins pentru intrarea in legalitate in ceea ce priveste cele trei imobile pe care familia lui Traian Basescu le-ar fi dobandit ilegal, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit lui Funar, in timp ce era ministru si, apoi, primar general al Capitalei, actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, avea un apartament de patru camere in Constanta, pe aleea Zmeurei, cumparat in anul 1992, dar a beneficiat "ilegal" si de o locuinta aflata pe strada Maresal Constantin Prezan, de o vila in strada Aviatorilor, nr. 57 si de un apartament de 370 metri patrati in strada Stefan Mihaileanu nr. 2, toate in Bucuresti.
"Nu stiu daca acum, in preajma sarbatorilor de Craciun si a Anului Nou, presedintele Romaniei are sau nu un confort moral. Sigur are trei case de lux obtinute ilegal de la stat" - afirma Gheorghe Funar, prin intermediul unui comunicat de presa transmis marti.
Senatorul clujean a adresat, pe aceasta tema, o interpelare premierului, cerand sa i se comunice cum a fost rezolvata aceasta chestiune si l-a intrebat pe Tariceanu daca nu cumva i-a sugerat presedintelui sa doneze acele locuinte unor familii care au fost evacuate in strada sau unor familii cu multi copii, care traiesc in conditii de saracie extrema.