UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 13 martie 2011

TNL nu poate primi sfaturi de la urmasii “tortionarilor” fesenisti din PD-L

Tineretul National Liberal ia act de manifestarea de tupeu a OT-PDL, intitulata „Tinerii din PNL trebuie sa iasa din beciurile Securitatii”. Le cerem acestor oameni sa dea dovada de mai mult bun simt si sa se abtina, pe viitor, de la a ne da sfaturi in materie de integritate morala.
Tinerii liberalii nu pot primi sfaturi de la o organizatie ai caror exponenti sunt Monica Iacob Ridzi si Roberta Anastase, doua personaje a caror trista notorietate nu face altceva decat sa marcheze linia politica defectuoasa aleasa de junii democrati – liberali si trasata de seniorii Basescu, Boc, Berceanu, Udrea. Fraudarea bugetului de stat si furtul de voturi in Plenul Parlamentului Romaniei, ambele dovedite, sunt, probabil, uitate acum de catre cei care s-au autoerijat in paznicii democratiei. Inconsecventa si ipocrizia sunt doua epitete care, daca nu ar fi fost inventate pana acum, cu siguranta ar f i aparut pentru a defini modul prin care onoratii nostri adversari inteleg sa guverneze Romania si pe romani.
TNL nu poate primi sfaturi de la urmasii “tortionarilor” fesenisti care au inteles sa “consolideze” cu ajutorul batei si minerilor fragila democratie instaurata la Revolutia din ‘89 si sustinuta de tinerii liberali si taranisti in urma cu 20 de ani, in Piata Universitatii. Cu largul concurs al acelorasi fesenisti, multi dintre ei au vazut deja, din pacate din interior, beciurile Securitatii.
TNL nu accepta sfaturi de la OT-PDL, o organizatie care s-au facut slugi in fata lui “Zeus” (Traian Basescu, pentru cei care au dubii) atunci cand odrasla celui mai iubit dintre presedintii Romaniei post – revolutionare a hotarat ca vrea sa faca politica la nivel inalt. O obisnuita a cluburilor de noapte, Elena Basescu a fost propulsata de pe canapeaua din Dorobanti direct in functia de secretar general a organizatiei de tineret. La scurta vreme, in urma campaniei pentru alegerile europarlamentare care a avut ca insemn… literele de pe placuta de identificare a automobilului personal, EBA a ajuns in Parlamentul Europei. Unde, sa recunoastem, face o echipa perfecta cu Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor.
TNL nu accepta sfaturi de la OT-PDL, o organizatie care se afla in umbra PDL – partidul ai carui membri sunt tinuti in lesa de un om, actual sef de stat, banuit de colaborare cu securitatea in vremea cand era detasat la Anvers.
In incheiere, tinerii liberali doresc sa multumeasca celor din OT-PDL pentru grija frateasca pe care le-o poarta si le vor transmite cele mai alese ganduri. Dupa ce vor scoate gunoiul de sub pres si vor termina de curatat propria ograda.
Partidul National Liberal fiind singura formatiune istorica ramasa in picioare dupa cosmarul comunist si presiunea pusa de partidele desprinse din PCR ce s-au perindat la putere.
Tineretul National Liberal, organizatie existenta inca din 1876, are ca prioritati continuarea luptei nobile, prin protejarea libertatilor si respectarea adevarului.
TNL isi asuma in continuare lupta inaintasilor care au construit Romania Moderna, a celor care nu au renuntat la crezul libertatii desi au platit cu viata in penitenciarele din toata tara sau a tinerilor care in Piata Universitatii au strigat pentru libertate.