UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 7 mai 2010

UNIVERS T AFACERE DE FAMILIE PENTRU PDL

TNL Cluj, considera ca noua organigrama a SC Univers T SA este una nejustificata. ‘la 48 de angajati exista doi directori, patru sefi serviciu, un administrator imobile si un asistent manager. Nu e normal sa fie atatia sefi la doar 48 de angajati.
Liderul TNL ,Iuga Gavrila a precizat ca licitatia pentru continaurea lucrarilor de reabilitare a hotelului este susceptibila ca ar fi fost arnajata. ‘Firma care a castigat este din alba-Iulia, dar lucrarile le executa o firma din Cluj care este condusa de o ruda a unui aprlamentar PDL de Cluj. Mai mult, desi valoarea lucrarilor este de 1,3 milioane, in conditiile in care legea permite semnarea unor acte aditionale si cresterea valorii cu 50%, vom asista in curand la o asemenea practica’, a dec larat Iuga. El spune ca mai sunt alte trei contracte in aceiasi situatie, unul din ele fiind cel privind executia lucrarilor de amenajare a drumului Rachitele-Ic Ponor, care a fost castigata de un consilier PDL din Turda, devenit celebru prin contractele pe care le are pentru lucrari executate din bani publici.
SA este una nejustificata. ‘la 48 de angajati exista doi directori, patru sefi serviciu, un administrator imobile si un asistent manager. Nu e normal sa fie atatia sefi la doar 48 de angajati’, considera Iuga. Liderul TNL a mai precizat ca licitatia pentru continaurea lucrarilor de reabilitare a hotelului este susceptibila ca ar fi fost arnajata. ‘Firma care a castigat este din alba-Iulia, dar lucrarile le executa o firma din Cluj care este condusa de o ruda a unui aprlamentar PDL de Cluj. Mai mult, desi valoarea lucrarilor este de 1,3 milioane, in conditiile in care legea permite semnarea unor acte aditionale si cresterea valorii cu 50%, vom asista in curand la o asemenea practica’, a dec larat Iuga. El spune ca mai sunt alte trei contracte in aceiasi situatie, unul din ele fiind cel privind executia lucrarilor de amenajare a drumului Rachitele-Ic Ponor, care a fost castigata de un consilier PDL din Turda, devenit celebru prin contractele pe care le are pentru lucrari executate din bani publici.