UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 1 aprilie 2010

TEO, CANDIDATA ORANJE ÎN COLEGIUL 19


PDL in ultimul timp cocheteaza bine de tot cu acest curent al kitsch-ului poate ar trebui sa se numeasca PD-mane-L…Ideea este ca Teo a cam dat-o in gard cu show-ul TV si incearca o iesire la rampa pe usa din dos,a capatuirii prin politica.De partea cealalta PDL nu mai are oameni credibili si cu sanse la urne prin urmare accepta orice persoana care a avut la un moment dat priza la public,doar o mai fi ramas ceva capital .
Manelo-parlamentarismul i-a prins cel mai bine pe Basescu si-ai lui,altfel se dau foarte pretiosi si intelectuali,la orice ora-i cauti ei sint intelectuali patrunsi desi le citesti mereu in privirile versul ritmat de manea.
O idee in premiera …cred ca PDL ar trebui mai degraba sa faca un Parlamentar Tricameral a treia camera sa se constituie intr-una de izolare a manelistilor pe care-i tot lanseaza in politica si a duduilor care vorbesc fara vocale si care tot urca si urca in ierarhii.
Badea pe blogul lui: Eu tine la Teo e prietena lui, singurul lucru pe acre bine il remarca Mircea era faptul ca nu se va descurca cu un partid servil unui dictator labil
in rest nu e misto e trist pt partidul stat sa nu gaseasca cu ,,catindat” in stare s-o invinga pe guraliva pcista…. si astia vor sistem electoral gen the winner takes it all????