UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 7 aprilie 2010

BOC VREA SA LUCRE LA VANTU...

Prins între o şedinţă cu grupurile parlamentare ale PD-L şi dezbaterea unei moţiuni simple pe Educaţie, premierul Emil Boc a luat microfonul Realităţii TV în mână şi a transmis live despre nemulţumirile Guvernului faţă de "minciunile" jurnaliştilor şi ale posturilor mogulilor.


Şeful Executivului a fost provocat de o întrebare a reporterilor privind spaţiul de emisie pe care i l-a solicitat fostului preşedinte al TVR, Alexandru Sassu, care a declarat în urmă cu o săptămână că Emil Boc i-a cerut ca în fiecare săptămână să fie invitat într-o emisiune, la o oră de vârf.

În replică, Boc a acuzat televiziunile Realitatea Tv şi Antena 3 că dezinformează publicul şi a arătat că în urmă cu o seară, la postul de ştiri al lui Vântu, purtătorul de cuvânt al Guvernului nu a fost lăsat să intervină în emisiune.

"De foarte multe ori (n.r Realitatea şi Antena 3) intoxică românii cu lucruri neadevărate care nu au niciun fel de fundamentare în guvern, iar primul-ministru are obligaţia să vină, şi eu am crezut că pe postul public de televiziune am obligaţia să vin atunci când mi se dă voie, să spun românilor ceea ce se discută în guvern. Politica o faceţi dumneavoastră, dar nici dumneavoastră nu aveţi voie să dezinformaţi opinia publică", le-a spus Boc jurnaliştilor.