UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 11 martie 2010

Studiu de impact despre legea prostitutiei...

Un dosar trimis in judecata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) si in jurul caruia s-a pastrat un secret total scoate la iveala comportamentul din spatele imaginii publice a unor parlamentari clujeni, directori de institutie, sefi de politie.
Intre cei pomeniti in dosar sunt deputatii PD-L Petru Calian (fost la PRM) si consilierul judetean Mihai Szeplekan, de la PNL, fostul consilier local de la PD-L, Mircea. Mai grava este situatia ca sa inteles ca toti membri OTRM erau "cuplati", si faceau sex in deplasari.M a s bucura daca in aceasa oala nu ne-ar baga pe noi, acei tineri care am muncit pentru a prinde 7 locuri in CJC,un senator si 2 deputati,eu nu cred ca este cazul sa amestecam acesta activitate cu activitatea de "club".
Dosarul aflat pe rolul Tribunalului Cluj, cu prim termen de judecata la data de 23 martie 2010, priveste activitatea infractionala a unei anume Natalia Strechi, care a fost trimisa in judecata pentru trafic de persoane. Celebra prin mediile specifice, Strechi era patroana unui club de noapte anonim, care si-a desfasurat activitatea chiar in centrul Clujului, pe strada Baba Novac 28. “Nana Club” nu avea afara nicio reclama luminoasa, iar la poarta era un interfon si o camera video, prin care toti cei care doreau sa intre erau atent scanati. Mai multe fete care au prestat la “Nana Club”, printre care si o minora, spun ca, in afara “serviciilor” de striptease, “ieseau” si cu clientii care plateau sume cuprinse intre 100 si 350 de euro.