UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 4 decembrie 2009

TNL CLUJ pune "pene" pentru centura de ocolire a Gherlei


Colegul meu, Gavrila Iuga,presedintele TNL Cluj,a anuntat intr-o conferinta de presa ca este dispus sa isi puna pene, daca centura ocolitoare a Gherlei va fi finalizata in decurs de o saptamana.
Iuga a anuntat ca, in contextul in care la inaugurarea tronsonului de autostrada Turda-Gilau a fost prezent un ins care care avea scris pe spate “Mircea Badea”, avand cateva pene atasate – semn ca Badea a pierdut pariul cu Guvernul, pentru ca centura Gherlei sa fie terminata mai repede, Iuga este, si el, dispus sa isi puna pene.
“Daca termina intr-o saptamana, ne punem si noi pene. Numai in speranta ca o sa se ambitioneze. Pe langa asta, daca au nevoie de voluntari, ii putem ajuta. Asteptam doar un semnal”, a afirmat colegul Gavrila Iuga.
Centura ocolitoare a Gherlei a fost inaugurata de catre premierul Emil Boc la 14 august. Trei zile mai tarziu, drumul a fost inchis pentru reparatii capitale, starnind comentarii acide din partea presei.
Despre aceasta problema am discutat pe acest blog de mai multe ori si colegi mei de la TNL Gherla dar se pare ca nimeni nu misca un deget in zona.Probabil in acea zona nu sunt suficienti sustinatoti portocalii.