UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 29 noiembrie 2009

PROGRAM 1 DECEMBRIE


9.30 - Catedrala Mitripolitana Ortodoxa Romana a Vadului Feleacului si Clujului, cu o slujba dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

10: 00 - Piata Avram Iancu se va intona marsul de intampinare a oficialitatilor, salutul Drapelului de Lupta, intonarea imnului national, depunere de jerbe de flori, iar apoi defilarea garzii de onoare.
10:30 - Piata Avram Iancu, ansamblul de copii folcloric “Doina” al Palatului Copiilor Cluj-Napoca va sustine un spectacol folcloric.
11:00 - 13:00 - Bulevardul Eroilor va fi gazda unei scenete istorice, interpretata de studentii Facultatii de Teatru, care vor purta costume de epoca si vor rememora unul dintre principalele momente de la Marea Unire.
12:00 - Sala de Sticla a Primariei Cluj-Napoca, va avea loc lansarea cartii “Scurta istorie a Clujului”, volum realizat de primarie impreuna cu Facultatea de Istorie.
13:00- intreaga actiune se va muta la cativa kilometri distanta, la Turda, pentru inaugurarea celor 40 de kilometri din Autostrada Transilvania, care leaga Turda de Gilau.
17:00- clujenii sunt asteptati apoi in Piata Lucian Blaga, in fata Casei de Cultura a Studentilor, unde Directia 5 va sustine un concert.
19:45 -este programata retragerea cu torte pe traseul Piata Lucian Blaga, strada Napoca, Bulevardul Eroilor, Piata Avram Iancu,

20:00-artificii Piata Avram Iancu