UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 27 octombrie 2009

Responsabilitatea pentru situaţia ţării revine în mod egal lui Geoană şi Băsescu


"Responsabilitatea pentru situaţia în care se află astăzi ţara este egal împărţită între domnul Băsescu şi domnul Geoană, între Partidul Democrat Liberal şi Partidul Social Democrat, care s-au aliatla începutul acestui an, s-au simţit foarte bine împreună", a declarat, marţi, la Piteşti, presedintele PNL,Crin Antonescu.
Crin Antonescu a menţionat că Băsescu s-a simţit foarte bine ca aliat cu Geoană, Iliescu, Voiculescu, Hrebenciuc şi cu Vanghelie.
"S-a simţit foarte bine domnull Băsescu aliat şi cu domnul Geoană şi cu domnul Iliescu şi cu domnul Voiculescu şi cu domnul Hrebenciuc şi cu domnul Vanghelie şi cu toţi aceşti domni" a declarat Crin Antonescu.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu a mai precizat că Mircea Geoană ar trebui să ţină seama în momentul în care face promisiuni de faptul că PSD a fost la guvernare în acest an alături de PDL.
"E bine ca atunci când domnul Geoană cutreieră ţara promiţând în stânga şi în dreapta, dupa cum îl ştim, mare promiţător, să nu uite că a avut nouă luni de zile un partid care a deţinut jumătate de Guvern", a spus Crin Antonescu.