UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 28 octombrie 2009

HUIDUIELI LA BOTOSANI...

Candidatul PSD+PC la presedentie, Mircea Geoană, însoţit de vicepreşedinţii PSD Ilie Sârbu, Marian Sârbu şi Gheorghe Nichita, de preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, şi vicepreşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputatilor, Valeriu Steriu, a mers în piaţa agroalimentară din municipiul Botoşani, unde a vorbit cu vânzătorii de la tarabe şi a cumpărat ulei şi flori.
Mulţi dintre comercianţii de la tarabe purtau şorţuri cu PDL, în condiţiile în care piaţa agroalimentară este în subordinea Primăriei, primarul oraşului fiind liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur.
Unii dintre oamenii aflaţi la acel moment în piaţă au început să-l huiduie pe Geoană, spunând că toţi politicienii îşi aduc aminte de populaţie doar în campanie electorală şi că apoi uită de promisiuni.
În timp ce unii îl huiduiau, Geoană vorbea cu alţi cetăţeni care îl susţineau, iar mai mulţi simpatizanţi PSD au început să strige "Geoană-Preşedinte!"
Din piaţa agroalimentară din municipiul Botoşani, Mircea Geoană a plecat spre comuna Vlăsineşti, unde urmează să aibă o întâlnire cu fermierii la Ferma Portas.
În cursul dimineţii, Mircea Geoană a participat la un miting electoral organizat în faţa sediului PSD Botoşani, unde a declarat că lupta electorală pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale nu va fi uşoară pentru că "fiara este rănită, dar încă mai răsuflă".