UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 18 octombrie 2009

CRIN ANTONESCU IN VIZITA LA CLUJ


Presedintele PNL si, candidatul PNL-ului la presedintia Romaniei, Crin Antonescu, se afla astazi intr-o vizita la Cluj-Napoca. La orele 11:00,Crin Atonescu si prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, participa la o intalnire cu Liga Alesilor Locali si membri din Ardeal ce are loc la Casa de Cultura a Studentilor.

Ludovic Orban ia transmis lui Basescu: "Brevetul de marinar ii va folosi lui Basescu si in viata de dupa, sa vasleasca cu succes in cazanul cu smoala".

Crin Antonescu la randul sau ia transmis lui Boc ca: "Clujul nu poate fi al lui Boc. La Munchen, Heidelberg, Sorbona, Vatican, Clujul e al lui Marga".

La orele 16:00 lideri PNL se vor intalni la Sala Europa la Casa de Cultura a Studentilor, cu Liga Alesilor Locali si oameni de afaceri din zona Ardealului.La intrunirea de azi a fost prezent si Andrei Marga, rectorul Universitatii Babes-Bolyai care i a comunicat ex GUVERNULUI : "De la Cluj a plecat recent o echipa guvernamentala ce va intra in istorie ca una dintre cele mai putin competente de dupa 1990" .