UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 4 octombrie 2009

BASESCU CANDIDEAZA PE BUNE...


Presedintele Traian Basescu si-a anuntat astazi oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale. El a facut acest anunt la Sanicolau Mare, judetul Timis, unde se afla in vizita de lucru.
Gestul presedintelui era unul previzibil, date fiind declaratiile facute pe 15 septembrie in fata Parlamentului, ocazie cu care si-a facut, practic, public programul electorat. "Toata lumea ma intreaba daca voi candida sau nu. Va spun dumneavoastra: da, voi candida! Voi candida pentru un motiv simplu: niciun presedinte nu poate sa lase scris cum a fost mandatul lui. Singurul mod in care poate sa-si verifice mandatul este sa candideze din nou. Si va multunesc ca mi-ati dat ocazia sa-mi anunt aici, in mod neplaficat, candidatura", a spus presedintele in fata oamenilor din comuna timiseana.
Sulfina Barbu, vicepresedinte al PD-L, a sustinut la Realitatea Tv ca aceasta formatiune politica nu avea cunostinta despre faptul ca presedintele Basescu va face azi acest anunt. Totusi, absolut intamplator, toti liderii organizatiilor judetene ale PD-L au fost convocati pentru astazi la Bucuresti la o sedinta in cadrul careia se stia ca Gheorghe Flutur va stabili sarcinile de campanie elctorala.