UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 8 august 2009

COMUNICAT DE PRESA


Consilierul judetean Mihai Szeplekan face un apel catre membrii Consiliului Local Turda ca in sedinta ce va avea loc in data de 11 august 2009 sa acorde un vot pozitiv in sensul pastrarii traditiei locale turdene.
Este vorba de asigurarea gratuita de catre Primarie a locatiei evenimentului Turda Fest, sarbatoare care s-a desfasurat in fiecare an in centrul istoric al municipiului Turda. Consilierul judetean face acest apel dupa ce in precedenta sedinta a forului local turdean, acest proiect organizat de Asociatia Turda Fest a fost blocat, desi se afla la a cincea editie si este organizat sub patronajul Altetei Sale Regale Printul Charles de Wales si a Altetei Sale Regale Principesa Margareta, precum si a ministrului Agriculturii si Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Este de datoria noastra, a alesilor locali, sa sprijinim proiectele culturale ale comunitatilor si imi exprim speranta ca saptam? viitoare lucrurile vor intra in normal in aceasta privinta. Eu, de la nivel judetean, voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca turdenii sa isi poata petrece cum se cuvine aceasta sarbatoare, a mai spus Mihai Szepekan.
Biroul de Presa al PNL Cluj