UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 27 iulie 2009

TNL CLUJ CU OCHII PE PARLAMENTARI DE CLUJ

Organizatia Tineretului National Liberal Cluj a trimis o scrisoare deschisa catre parlamentarii clujeni, in care se arata ingrijorati de suma mare de bani cheltuita de senatorii si deputatii clujeni de la inceputul lui 2009.
“Ne indreptam spre un colaps financiar, oamenii si-au pierdut speranta ca actualul guvern mai poate salva Romania. Parlamentul a devenit instiutia in care populatia are cea mai putina incredere, iar cheltuielile pe care parlamentarii le fac din banii publici sfideaza logica bunului simt”, se arata in scrisoarea desdchisa adresata parlamentarilor.
Tinerii PNL-isti sustin ca clujenii sunt ingrijorati de rata ridicata a somajului si de faptul ca tot mai multe firme isi inchid portile, iar coruptia din administratia locala si centrala a devenit greu de suportat. In aceeasi scrisoare deschisa se mai arata ca de la inceputul anului si pana acum deputatii clujeni au cheltuit din banii publici peste 341 de mii de lei, iar senatorii au chetuit peste 130 de mii de lei.
“TNL Cluj considera ca suma totala de peste 471.000 RON cheltuita de cei 14 parlamentari clujeni doar in luna mai 2009 lasa impresia ca doar oamenii de rand sufera de pe urma crizei. De acea, Organizatia de Tineret a Partidului National Liberal va solicita public sa fiti mult mai precauti in cheltuirea banului public, sa dati dovada de respect si responsabilitate fata de cei care v-au votat si prin angajamentul politic asumat, sa contribuiti la iesirea Romaniei din criza”, si-au incheiat liberalii scrisoarea deschisa.

ALIN UNGUR
vice presedinte TNL Cluj