UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 24 iunie 2009

TNL Cluj cere Curtii de Conturi sa se sesizeze in cazul Ridzi


Organizatia Cluj a Tineretului National Liberal (TNL) se declara ingrijorata de modul de cheltuire a banilor publici de catre ministrul Monica Iacob Ridzi. "Si pentru ce? Pentru a organiza zilele de 1 si 2 mai pe o scena in Costinesti in fata publicului care ar fi trebuit sa fie impresionat de marinimia acestei doamne ce-si doreste in continuare popularitate, in timp ce tinerii care nu-si permiteau financiar acel weekend la mare au sarbatorit in fata televizorului?".
TNL Cluj considera ca organziarea acestui eveniment este un abuz si un act de iresponsabilitate al ministrului Tineretului, in conditiile in care in primele 6 luni ale acestui an nu a fost finantata nicio alta actiune proprie a MTS sau a asociatiilor ce promoveaza interesele tinerilor. Ca urmare, TNL solicita verificarea si sanctionarea Monicai Ridzi si asteapta ca si Curtea de Conturi sa se autosesizeze.
Este foarte interesant faptul ca unde aparea EBA in campanie se ridica si un concert sustinut de MTS.
Monica Iacob-Ridzi, se afla in mijlocul unui scandal privind cheltuirea a peste 680 de mii de euro din bani publici pentru sarbatorirea zilei tineretului, fara a organiza vreo licitatie in acest sens. Liberalii au depus o plangere penala impotriva ministrului, iar deputatii au constitutit ieri o comisie de ancheta care sa cerceteze cazul.
Alin Ungur
vicepresedinte TNL Cluj