UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 26 iunie 2009

SCOALA DE VARA TNL


Tineretul National Liberal (TNL), organizeaza editia a treia a Scolii Politice de vara “Gh. I. Bratianu”. Perioada de desfasurare este 25 si 28 iunie la Sighetu Marmatiei, tema centrala fiind „20 de ani de la Revolutia romanilor impotriva comunismului”. Participantii, in numar de 60, provin din organizatiile TNL din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj, Maramures si Bistrita-Nasaud.
In cadrul scolii politice de vara a tinerilor liberali are loc si Academia Liberala pe regiunea de Nord-Vest, care are drept obiectiv educarea tinerilor liberali in sensul cresterii competentelor lor politice si administrative. Parteneri in proiect sunt National Democratic Institut (NDI) si Fundatia Friedrich Naumann (FNS).
La acest eveniment sunt asteptati sa participe Crin Antonescu, presedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepresedinte PNL, Norica Nicolai, europarlamentar PNL, Ingrid Zaarour, presedinte al Comisiei de Onoare si Arbitraj, Puiu Fesan, fost secretar de stat pentru Problemele Revolutionarilor, Peter Andreas Bochmann, director general al Fundatiei Friedrich Naumann, Dan Mihalache, analist politic, si Andrei Muraru, cercetator in cadrul Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului.
Cu aceasta ocazie TNL lanseaza si un post de radio propriu.
Noul post va emite 24 de ore din 24, iar butonul de pornire poate fi gasit pe site-ul www.tnl.ro”.